Stage

beste, leerbedrijf, stage, nederland, kenteq, techniek, installatie, installateur

Ben je op zoek naar een stage? Lijkt het je gaaf om mee te werken in de techniek? Stop maar met zoeken en durf te kiezen. Bij Leertouwer loop je stage bij één van de beste leerbedrijven van Nederland!

Wij vinden het belangrijk dat jong talent tijdens de studie al kennis maakt met de praktijk. Jij bent de toekomst voor het vak en ons bedrijf!

Meewerken

Daarom investeren we veel in stages. Als stagiair werk je echt mee op een afdeling binnen ons bedrijf. Van een snuffelstage tot meewerkstage en van maatschappelijke stage tot een afstudeerstage. Bekijk hiernaast al onze stagevacatures. Benieuwd hoe anderen een stage bij Leertouwer vonden? Lees hier hun ervaringen. 

Beste Leerbedrijf

Ook goed om te weten: we zijn het Beste Leerbedrijf van 2012 in de regio Noord-Oost Nederland en werden in datzelfde jaar gedeeld tweede bij de verkiezing Beste Leerbedrijf van Nederland. Ook zijn we erkend leerbedrijf voor Kenteq en ECABO en we werken samen met meerdere vmbo-, mbo-, en hbo-scholen. Sinds 2014 zijn wij Excellent Opleidingsbedrijf. Deze erkenning ontvangen alleen bedrijven die bovengemiddeld presteren.