Werken

Heb je al langer werkervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of ben je afgestudeerd en wil je je frisse kennis gebruiken bij een innovatief bedrijf? Durf te veranderen, kom werken bij Leertouwer!

  • alt

    Monteur Stefano in actie op een klus.

  • alt

    Huibert werkt op de tekenkamer.

Ruim 150 mensen zijn je voorgegaan en werken al jaren met veel plezier bij ons bedrijf. Chef-monteurs, adviseurs, projectmanagers, controllers, secretaresses en zo kunnen we nog wel even door gaan. Allemaal met diezelfde passie voor het vak en ons bedrijf.

Genieten

De redenen? Zij genieten dagelijks van de breedte van ons bedrijf. Innovatieve technieken komen hier dagelijks langs, en iedereen levert daar een eigen bijdrage aan die gewaardeerd wordt. Een fijne collegiale sfeer, goede doorgroeimogelijkheden, de ruimte om je te blijven ontwikkelen en veel andere arbeidsvoorwaarden.

Prijzen en onderscheidingen

Ook wel leuk om te weten: in 2012 werden we uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar, waren we het Beste Leerbedrijf van Noord-Oost Nederland én werden we genomineerd voor de Prijs Beste Leerbedrijf van heel Nederland.

 

Wij zijn op zoek naar experts uit de industrie!

Onze activiteiten in de industriële automatisering groeien enorm. In het marktvenster Industrie leveren wij een totaaloplossing aan klanten in food, feed, process en automotive. Om deze diensten te leveren aan elke klant, hebben we de kennis van experts nodig.

Heb jij werkervaring in de industriële automatisering? Stuur vandaag nog je open sollicitatie en wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel!