Werken en leren

Je vmbo-diploma heb je op zak en nu aan de slag! Het werken en leren-traject bij Leertouwer is dan vast iets voor jou. Als hulpmonteur ontwikkel jij je tot echte vakman of vakvrouw in de elektrotechniek. We snappen dat je graag zo snel mogelijk aan de slag gaat. Jij bent de toekomst voor het vak en ons bedrijf! 

In dit BBL-traject ben je vast bij ons in dienst, maar ga je nog één dag per week naar school op onze kosten.

Professional

Met behulp van je collega’s, een goede begeleider en vooral je eigen inzet ontwikkel jij je tot een professional. Iedere dag lekker aan de slag en tegelijk je mbo-diploma’s halen. Mooi toch?

Beste leerbedrijf

Ook nog goed om te weten: we zijn het Beste Leerbedrijf van 2012 in de regio Noord-Oost Nederland en werden in 2013 gedeeld tweede bij de verkiezing Beste Leerbedrijf van heel Nederland. Ook zijn we erkend leerbedrijf voor Kenteq en ECABO en we werken samen met meerdere vmbo-, mbo-, en hbo-scholen. Sinds 2014 zijn wij Excellent Opleidingsbedrijf. Deze erkenning ontvangen alleen bedrijven die bovengemiddeld presteren.

Solliciteren?

Ben je enthousiast en wil je in aanmerking komen voor de functie hulpmonteur? Solliciteer op de vacature. We vragen jongens of meiden met een vmbo-, mavo- of havodiploma op zak die graag een BBL-traject volgen.

Procedure

Voor het werken en leren-traject hebben we ieder jaar een mooi aantal plaatsen. Dus jouw reactie is welkom!