Werken en leren

Heb je je vmbo-diploma op zak en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Dan is het werken en leren traject bij Leertouwer iets voor jou. Als hulpmonteur ontwikkel jij je in een paar jaar tot echte vakman in de elektrotechniek. Durf jij het aan?

Wij vinden het belangrijk dat jong talent zo snel mogelijk kennis maakt met de praktijk. Jij bent de toekomst voor het vak en ons bedrijf! In dit BBL-traject ben je vast bij ons in dienst, maar ga je nog één dag per week naar school op onze kosten.

Professional

Met behulp van je collega’s, een goede begeleider en vooral je eigen inzet ontwikkel jij je tot een professional. Iedere dag werken in je droombaan en tegelijk je mbo-diploma’s behalen. Mooi toch?

Beste leerbedrijf

Ook nog goed om te weten: we zijn het Beste Leerbedrijf van 2012 in de regio Noord-Oost Nederland en werden in 2013 gedeeld tweede bij de verkiezing Beste Leerbedrijf van heel Nederland. Ook zijn we erkend leerbedrijf voor Kenteq en ECABO en we werken samen met meerdere vmbo-, mbo-, en hbo-scholen. Sinds 2014 zijn wij Excellent Opleidingsbedrijf. Deze erkenning ontvangen alleen bedrijven die bovengemiddeld presteren.

Solliciteren?

Ben je enthousiast en wil je in aanmerking komen voor de functie hulpmonteur? Solliciteer op de vacature en vertel waarom jij ons team zou willen versterken. We vragen jongens of meiden met een vmbo- of havodiploma op zak die graag een BBL-traject volgen. 

Procedure

Voor het werken en leren traject hebben we ieder jaar maar een beperkt aantal plaatsen. Solliciteer je, dan bekijken we je sollicitatie altijd serieus en krijg je hier reactie op. Als er een plek voor je is, benaderen we je zo snel mogelijk. We slaan je sollicitatie in ieder geval op in ons portfolio.